Hai acas' că ne omoarăăăăă !!!

 Lăsând în cazul curent gluma la o parte, România este şi va fi colorată în nuanţe vii zilele acestea. Cum mai bine zis,ţara este asediată de potop, astăzi şcolile şi-au încheiat programul la orele 14, respectiv 17 (în Bucureşti), din cauza avertizărilor meteo de vreme cu o instabilitate ridicată,în cele mai multe regiuni ale ţării, exceptie făcând zona Dobrogei pe care vremea îi cruţă deocamdată. 
 Deschideţi numai televizorul şi pun pariu că pe cel putin 5 posturi TV veţi găsi o ştire în derulare,sau macar un promo despre atenţionările meteorologice în vigoare ! După Timişoara,unde rafalele au depăsit 90 km./h, urmează Prahova (mai bine zis muntele), şi apoi zona de sud a României. 
 Daca îmi sunteţi cititori fideli măcar din toamna aceasta,îmi puteti măcar intui programul de postări din weekend,decalat fiind însă, de prevederile şi măsurile de siguranţă luate de către conducerea şcolii în cadrul căreia studiez, mai pe scurt ne-au gonit acasă în siguranţă,cu menţiunea de a nu o mai lungi prin cartierele aferente,prin părculete şi dupa ''bloculeţe'',cum se prea obişnuieşte. :)) 
 Fiind pentru cei mici ''ăia mari'', învăţăm după amiaza, începand cu orele 13. (clasele 5-8, eu fiind a6a menţionez). Începem bine şi frumos (cu matematica, parol) şi terminam totodată cu aceeaşi materie, după ce bunul nostru coleg a dat alarma în clasă că trebuie să ne onorăm mult-iubitele căsuţe cu prezenţa mai devreme, înştiinţare confirmată mai apoi de dna. director. 
 La 13:50 sună clopoţelul de ieşire,ora la care trebuia să luăm prima pauză. 
 Şi care-i treaba cu titlul ''Hai acas' că ne omoarăăăăă !!!"?? Cu vreo 5 minute înainte de a ieşi din clasă (minute în care scriam de zor definiţii matematice), auzim un strigăt disperat, dar totusi haios al unui copil care răcnea cât îl ţineau pe dânsul plămânii că ''Hai acas' că ne omoarăăăăă!!!". Exceptând faptul că abia ne mai ţinea în frau profesorul în cauză, în clasa s-a instalat un râs general pe care cu greu l-am mai putut stăpâni. :)) După ce că de la aflarea veştii de plecat acasă cei din clasă mai aveau puţin şi dădeau cu confetii,mai veni şi ''copchilul'' ăla năzdrăvan cu avertizarea atât de înflăcărată, mai,mai că făcea şi ''nino-nino''!...
Pregătiţi-vă ! Vine potopul ! 

Comentarii

  1. Spre amuzamentul unui coleg de clasa, am sa mai fac astfel de articole,asa ca,dragi copii,puneti-va pe tipat si facut obraznicii...ca altfel imi luati painea de la gura! Keep calm, doar glumeam! :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare