Hello , dear August !

Imagini pentru hello august

 ♥ Hello , August ! Can time slow down , please... ♥


Pai nu-i asa? Dragii mei, vara asta are prostul obicei de a fi ireversibila...
Si cand vezi ca foile din calendar zboara ca nebunele,iti vine sa turbezi numai la gandul ca n-ai facut nimic palpabil vara asta si ca ai trecut ca rata prin ea... Nu ai sarit cu parasuta,nu ti-ai fracturat piciorul, nu ti-ai frant o mana, n-ai fost la mare,n-ai fugit de bezmetic pe holurile scolii urland din toti rarunchii ca nu mai vrei la scoala... Nu. N-ai facut nimic din astea. Sau ar trebui sa vorbesc la pers. I ?
Dar,hei,capul sus! Ai facut multe alte chestii interesante : ai citit 7 carti, ai rezolvat 2 reviste cu integrame,ai fost pana acum de 2 ori in parc, aseara te-ai culcat la miezul noptii (sau era si jumate?!). Mamaaaa, ce viata !
#Jalnic
Dar lasa. Mai e o luna de vara! Iar daca esti la serviciu...Imi pare rau. Lasa, mai e litoralul pentru toti.Cu cortu' frumusel pe plaja la 10 grade in termometre,cu briza marii ce-ti falfaie freza aia misto pe care ti-ai tras-o de dimineata,cu fixativ,pudra de par(habar nu am prea bine ce-i aia,dar mi-a venit in minte),gel de par (hai, ca d-ala am vazut),fixativ (hai ca si dintr-asta am vazut) ! Mama, deja te invidiez.
Asaaa,deci,am uitat cumva ceva? :))Am uitat 2 lucruri ablosut , dar absolut esentiale :
1. Acesta a fost un pamflet, deci trebuie tratat ca atare! Daca vrei.Daca nu,fix sub acest articol exista sectia de comentarii care te invita sa ma huidui si sa imi adresezi orice fel de cuvinte doreste sufletelul tau la momentul respectiv ! Sau,sau mai rau ! Sa nu dai share...Asta e nesimtire curata ! In caz ca nu v-ati prins si asta tot pamflet se numeste. :))
2. Fiindca ardea pielusica (pielea,soriciul,spune-i cum vrei!) pe mine,trebuie sa mentionez ca treaba cu ''jumate'' e gluma - ''jumatate''. 

Asa ca daca v-ati lamurit in ceea ce priveste ''capodopera'' asta a mea,nu-mi ramane decat sa va urez o vara minunata in continuare (cu toate ca a trecut aproape) ! Deh,nu ma las !
 ♥Hai, v-am pupat pe palarie !♥ Nu stiu ce vrea sa fie asta...





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare