Prima licitaţie încheiată şi câştigată în blogosferă !

 Dovada vie a faptului că nu contează vârsta în social media,atâta timp cât îţi asumi lucruri,fapte şi...câştiguri ! 
 Dacă sunteţi abonaţi fideli ai acestui blog,atunci probabil nu mai este o noutate că vara aceasta mi-a revoluţionat viaţa,prin participarea la marea competiţie anuală de blogging, Blogal Initiative, de care sunt foarte mândră,că reusesc să cooperez cu câte un articol la fiecare campanie ! :) Chiar ieri am scris un articol dedicat unei campanii de genul.
 Lăsate la o parte fiind introducerile de prisos, vă anunţ că Blogal Initiative organizează pe lângă campaniile variate,la care scopul este în primul rând să-ţi dovedeşti autenticitatea, naturaletea şi creativitatea în exprimare,să câştigi ceva premii,printre care,garantat, la fiecare înscriere, primeşti nişte puncte bonus,care pot fi folosite în GiftShop-ul de pe site ! Aşa,am avut ocazia ca în ediţia curentă a Campionatului National de Blogging (editia 14) să scot la licitaţie ceva puncte pe care le aveam în cont şi să căştig aceste super-agende,de, evident, ''elev supererou" şi calendare,precum vedeţi în galeria foto de mai jos,oferite de Veranda Mall.
 La început,treaba a decrus foarte simplu : am licitat de câteva ori punctele,până am căştigat campania,ulterior fiind contactată prin mail că a fost cu succes încheiată prima mea licitatie ! Fan Courier îmi va livra în cel mai scurt timp produsele! Din termenii si condiţiile citite,reieşea (ori doar în capul meu) că în maxim 7 zile vor fi plasate produsele,iar eu trezindu-mă cu ele la poartă a doua zi chiar!
 Eram singură acasă. Ce era de făcut? :)) Mă sunau întruna numere necunoscute,eu nefiind pusă la curent cu faptul că produsele sosiseră deja. Am ignorat treaba pana cand a ajuns mama mea acasă (am menţionat că eram singură acasă,nu sări),iar pe stradă era o hărmălaie de nedescris,de claxoane şi frâne. :)))
 În final,se încumetă mama şi iese pe stradă,ca mai apoi să vina în casă cu o pungă de cadouri în mana şi cu factura iscălită cu numele de Patricia Gabriella Ovedenie (asta face cât tot premiul,deh) pe care o desfac cu nerăbdare şi fug la fotografie. :))

Mai multe imagini reprezentative puteţi găsi mai jos (la doar un scroll distanţă,vă promit) ! 

Multumesc pentru vizionare,iar dacă ţi-a placut,nu ezita să o dai mai departe ! 

Colaborăm ?


Deţii un blog pe care doreşti să-l readuci la viaţă? Nimic mai simplu !


Contactează-mă pe adresa mea de mail : ovedenie.patricia@yahoo.com şi vom stabili detaliile colaborării noastre ! ♥Comentarii