Siviero Maria vs. Epoca de Gheaţă - Who's the winner?Ice, ice,baby ! 


Ooo,da,a fost un film bun ! 

Hey !Aşa cum am specificat în articolul meu precedent, m-am înscris într-un concurs în care trebuie să unim spiritual un film (sau serial mai precis) cu îngheţata celor de la Siviero Maria, o îngheţată ,ce-i drept nu la fel de în vârstă precum epoca în care se derulează acţiunea serialului despre care v-am informat ca îl voi prezenta în articolul de astazi : ''Ice Age",sau pe româneşte mai bine cunoscut ''Epoca de Gheaţă'', dar destul de în vârstă,încat să o depăşească la vârstă chiar şi pe a mea mamă...☻Da ! Un gelato care poartă numele soţiei fondatorului Guglielmo Visani, Maria. Acest desert este printre favoritele italienilor,însa ce-i drept,are potenţial şi în România. 


Iar acum,aş vrea să răspund oarecum la o întrebare pe care am întâlnit-o de mii de ori de-a lungul timpului şi pe care la un moment dat mi-am pus-o chiar şi eu : care este diferenţa dintre o îngheţată obişnuită (ştii tu,aia care se serveste la con ori la pahar şi care se face lapte in 5 minute dacă nu o mănânci ;dar ai grijă sa nu o mănânci prea repede pentru că rişti să faci doamne-fereşte vreun teribil roşu în gât!Celebrul roşu în gât...) şi una de genul gelato (aia mai de fiţe). Priviţi aici diferenţa dintre cele două enumerate ! ☻

Iar acum cred că am încheiat paragrafele cu titlu informativ aş putea spune,să trecem la subiectul propriu-zis !

Copil fiind,eram deschisă tuturor ideilor inedite si tuturor spaţiilor si timpurilor de desfăşurare,ceea ce mi-a permis foarte uşor sa fiu o fană a ''Epocii de Gheaţă'' (''Ice Age''). Deşi nu mă mai uit de mult timp,de fiecare dată când mănânc Siviero Maria îmi amintesc cu drag de aventurile lui Scrat (şi evident alături de prietena sa ghinda), sau cu nostalgie de dragostea dintre Shira si Diego,sau cu o anume părere de rău de momentul în care Manny şi-a pierdut fiica ,pe Peaches (nu mai ştiu,a găsit-o până la urmă?).
 În orice caz,clar ceva în comun au cele două : ambele sunt reci precum gheaţa. Şi mai este ceva : Siviero Maria te răcoreşte şi iţi conferă o senzaţie placută,dar undeva între răcore şi senzaţia de vară caldă ,iar ''Ice Age'' îţi dă o senzaţie de căldură sufletească.În spatele comicului de acţiune(chiar de situaţie) şi persoanje,se ascunde un scenariu de cele mai multe ori cu o deosebită încărcătură emoţională !

Era să uit !
Who's the winner? 
Rămâne însă la latitudinea voastră să alegeţi cine câştigă : un gelato răcoritor de vară, sau ''Ice Age'' filmul ? ☻♥ Cam atât pentru astăzi,însă nu uitaţi că...Ne vedem curând !

A,şi incă ceva!...Enjoy ! ♥
Comentarii