Trends That Need To Stop ! - Trenduri care trebuie oprite (sau sa moara,pe romaneste zis)Imagine similară

Deci, am revenit dupa un mini-concediu de vreo 3 zile - timp in care am avut vreme sa-mi pun ideile in ordine si m-am gandit ca n-am mai facut de mult timp (de fapt n-am facut niciodata,dar,na,las' ca merge si-asa!) : si anume un articol despre fashion. Si nu unul oarecare, ci unul din lista trendurilor care trebuie sa moara. Si zic ''sa moara'' pentru ca,deh,nu stiti ca sunt cea mai inimoasa si ingaduitoare persoana cand vine vorba de criticatul prostiilor oamenilor?! Ok, let's do that ! Asa se zicea?

Ah, da, misto poza. :))
1. Primul trend de care m-am saturat pana peste cap si pe care l-am vazut la toate fetitele ''fesăn'' este contouring-ul. Dar contouring-ul excesiv...Ca ăsta :

Imagini pentru contouring
Il folosesc toate amatoarele de ''machioze'' (ce cuvant!),incat si-a pierdut din valoare...


2. Al doilea trend care mi-a luat ochii (daca intinde aia cumva mana spre mine mi-a ia la sens propriu) este cel pe care toata lumea-l stie prea bine! Acele unghii gen sulite.De lupta adevarata daca vrei. 
Imagini pentru unghii ascutite
Astea-s arme albe vopsite in rosu. 


3. Macar o data trebuie sa fi vazut prin randul pustioaicelor acele cordelute gen urechi de pisica...Nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu pisicutele (din contra,cum am precizat iubesc la nebunie animalele),dar astea au dus prea departe trendul...Iar in caz ca ati trait sub o stanca, iata-le: 

Imagini pentru cordeluta cu urechi de pisica
La scoala e obligatoriu sa ai o de-asta sau mai multe ca sa fii coool printre fete. Iata ca eu n-am si nici n-am de gand s-o achiztionez prea curand... ;)

4. Din fericire ăsta nu-i prea popular in randul romancelor,dar in Japonia este destul de popular si destul de costisitor.Si ca sa nu va mai tin in suspans,iata despre ce e vorba: 
Imagini pentru masca faciala cu gainat de pasare
Aparent arata ca o masca faciala obisnuita. Si este adevarat - e o masca. Daaa...Ce are in componenta gainat... Nu neaparat ca trebuie sa moara,dar am zis sa vi-l arat cu titlu scarbos-informativ !    


♥Ei bine, cam atat pentru astazi,sper ca v-a placut ideea abordata si umorul ''vacantioner''. Hai, ca v-am pupat ! :)) ♥                      


Comentarii