Lookbook


    Hello,guys !
Fiindca lunea asta n-am postat, imi iau revansa printr-o postare ceva mai speciala, adresata in prim-plan fetelor, si anume un lookbook,zic eu,accesibil oricarui sezon. 
Iata-ma pe mine,ieri,in mall ! 
Dupa cum probabil observati, articolele vestimentare cu care eram eu impopotonata nu sunt cine stie ce sofisticate, insa am tinut mortis sa va arat si asta.

Fotografie


               Si iata-i si pe astia !
Fotografie
Am aici o pereche de blugi,de care pur si simplu nu ma mai pot desparti ! Sunt fooooarte confortabili,atat pe corpul meu,cat si buzunarului meu. :))
Adica,mai exact,am gasit in magazinul Zara ultima pereche redusa de blugi, la doar aproximativ 80 lei; respectiv 79,90 lei. 


Zara Girls Collection- 79,90 leiMai departe, avem un rucsac tare simpatic, achiztionat din IDM Basarab, la doar 65 lei. Un pret foarte rezonabil pentru o asa frumusete !...

FotografieFotografieFotografie IDM Basarab-65 lei      In continuare,va prezint , din gama accesoriilor , acesti ochelari de soare foarte pretty, care au costat doar 10 lei. Spre marea rusine a mea, nu mai tin minte de unde i-am achizitionat,insa nu are prea mare importanta,deoarece au strict caracter orientativ. 

FotografieOchelari de soare-10 lei.Si unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie mentionate aici : tricourile !

FotografieFotografieFotografieFotografie


1. Pe acesta l-am cumparat in urma cu 1 an, din Carrefour. A costat in jur de 10 lei.
2. Bluza mov cu motive florale a fost preferata mea timp de cateva luni. A fost cumparata de undeva din Carrefour, dar nu mai stiu cat a costat. 
3. Maio-ul fuchsia l-am primit cadou anul trecut. 
4. Tricoul negru a fost cumparat de la mall anul trecut, dar pretul nu-l mai tin minte exact. Probabil a fost undeva in jur de 20 lei. 


Ei bine,cam atat pentru astazi. Sper ca v-a placut ideea abordata astazi, o idee ceva mai fashion. :)
Ne vedem curand !
Comentarii