De ce lumea blogului si nu lumea vlogului ?


   Ei bine, daca ati citit prima postare de pe acest blog, probabil ca o veti intelege si pe aceasta...
   Dupa cum am specificat atat in titlul pe care il aveti scris mai sus, dar si prin existenta acestui site, da, am ales blogging-ul. De ce ? Nimic mai simplu. Avand in vedere experientele mele anterioare, pot spune ca sunt un om experimentat. Fara sa mai adaug pre-argumente ,iata de ce am ales blogul si nu vlogul.
   In primul rand, din punctul meu de vedere, in scris te exprimi cel mai bine , fara dar si poate.
   Nu contrazic faptul ca in cazul vlogging-ului nu se poate scrie un scenariu inainte sa te asezi in fata camerei si sa incepi sa tocani; insa in cazul blogging-ului poti gandi de mai multe ori inainte de a scrie un cuvant. Din nou, nu contrazic faptul ca in sfera vlog-ului nu exista modalitati de stergere a informatiilor nedorite, aberante ,etc. Dar conceptul de a scrie mi se pare cel mai accesibil mod de a-ti exprima gandurile, impresiile si sentimentele.
   Dupa ultimul argument, ne lovim de ceea ce numim noi... efort material. De multe ori, pentru a ne duce visul la bun sfarsit este nevoie de sacrificii, morale,financiare...
   In concluzie, sustin argumentul ca pentru oamenii cuminti ideea unui blog este cea ideala, iar pentru oamenii care pot duce doua deodata...ambele !

Comentarii